Cei doi lugojeni testați pentru coronavirus nu sunt infectați

Lugojenii testați pentru coronavirus vineri seara, părinți ai femeii de 38 de ani din Timișoara confirmată ca fiind infectată cu noul virus, au primit rezultatele testelor realizate de către medici. Din fericire, cei doi lugojeni nu au coronavirus. Negative au fost și testele pentru ceilalți patru amici ai femeii. Cei doi lugojeni vor rămâne în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile chiar dacă testele au infirmat prezența COVID-19, ca o măsură de precauție.

pantofi barbatiÎn acest moment, la nivelul judetului Timiș, 305 persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș. Potrivit acestora, nu sunt persoane care să necesite carantină. Teste se fac și în cazul persoanelor care au călătorit aproape de femeia de 38 de ani în avionul care a venit de la Bergamo.

La nivel național, trei români au fost diagnosticați ca fiind infectați cu noul coronavirus. Toți cei trei sunt în stare stabilă, în cazul primului pacient, un tânăr de 24 de ani, testul pentru coronavirus fiind negativ. Dacă și al doilea test va fi negativ, gorjeanul va fi lăsat să plece acasă.

sursa: lugojeanul.ro

 

leave a reply