Călin Dobra, desemnat oficial candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş

Întrunit vineri, Comitetul Executiv Județean al PSD Timiş a stabilit, prin vot, mai mulţi candidaţi ai partidului la alegerile locale din vara acestui an. De asemenea, social-democaţii timişeni au stabilit că vor ataca preşedinţia CJ Timiş cu actualul titular al funcţiei, Călin Dobra.

În pofida unor speculaţii, potrivit cărora PSD Timiş îşi va schimba candidatul la preşedinţia CJ Timiş, acest lucru nu s-a întâmplat. Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Călin Dobra, a fost desemnat oficial candidat al partidului pentru un nou mandat, în cadrul uneri şedinţe a Comitetului Executiv al PSD Timiş. Se ştie, potrivit actualei legislaţii, preşedinţii de consilii judeţene se aleg direct, într-un singur tur de scrutin, spre deosebire de anul 2016, când au fost aleşi din rândul consilierilor judeţeni.

Totodată, Comitetul Executiv al PSD Timiş a stabilit, prin vot, 75 de candidați ai partidului la primăriile din judeţ. Ceilalți 24 de candidați social-democrați, printre care şi cel mai important, pentru Primăria Timişoara, vor fi nominalizați până cel mai târziu în data de 6 martie, s-a mai stabilit în şedinţa CEx.

sursa: debanat.ro

leave a reply