BILANȚ în ultimele 24 de ore, în Timiş: 61 de persoane infectate cu COVID-19

Dintre acestea, 33 sunt din Timişoara și 7 din Lugoj

Cu 61 de persoane diagnosticate cu coronavirus, Timişul s-a aflat pe locul III la nivel naţional, pentru ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 33 sunt din Timişoara, iar şapte din Lugoj. Două persoane din Timiş au murit, în ultimele 24 de ore, din cauza coronavirusului.

Cele 61 de persoane infectate din Timiş sunt din:

Timișoara – 33;

Lugoj-7;

Ghiroda -3;

Gătaia, Dumbrăvița, Moșnița Veche (Moșnița Nouă), Făget – câte două;

Giarmata, Sânpetru Mare, Igril (Sânpetru Mare),  Variaş, Dudeștii Vechi, Giroc, Lenauheim, Jebel, Cenad, Beregsau Mare (Săcălaz) – câte una.

În ultimele 24 de ore, în Timiş şi-au pierdut viţa două persoane infectate cu cororonavirus.

În cursul zilei de ieri au fost carantinate, în județul Timiș, un număr de 107 persoane și au intrat în izolare 61 persoane.

Alte date privind situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș:

Număr de teste: 1072

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate COVID-19: 164

Număr persoane internate la ATI: 16

Numărul de cadre medicale confirmate COVID-19 in ultimele 24 de ore: 1

Numărul de anchete epidemiologice finalizate, în ultimele 24 de ore: 49

Numărul de anchete epidemiologice în curs de desfășurare, în ultimele 24 de ore: 12

Rata de infectare la mia de locuitori este 0,47.

sursa:debanat.ro

2 Comments

  • Sunt niște minciuni 😂. Bunicul meu bolnav a fost depistat cu COVID29 după l-au băgat în carantină și a doua zi l-a sunat doctorița care i-a făcut testul să îi zică de fapt că e negativ. Mint cu nerușinare!!! Probabil l-a băgat la număr și acum nu mai are treaba cu el!!! 😂 Culmea ca aia din familie nu aveau nici care, doar el ca l-a văzut mai bătrân și mai neputincios! Sa dea bunul Dumnezeu tuturor nelegiuitilor tot raul care îl fac ei altora!!!

  • Încă un mic detaliu…
    Sora prietenului meu a lucrat ca femeie de servici în toate saloanele ălora cu Covid, luni de zile și ea nu a avut deloc și nici în carantina nu au băgat-o în Germania, iar eu am lucrat la depozit Lidl unde veneau toți tiristii de prin toate tarile și nu am mai luat Covid si nici nu am murit și Lidl nici nu ne-a lăsat sa stam acasă în carantina pentru ca treaba e simpla. Aici e o mare mare schema politica și o gripa care de fapt nu e asa fatala pentru absolut toată lumea!!! Doar la noi în tara se pot încalcă drepturile omului fără sa fie aia de sus sancționați! Generația noua nu are ce învata de la Hoți și Corupți!!! Îmi pare rău de tara mea!

leave a reply