Banner Mobilier Magazin BIG Mag

BANI PENTRU SPORT DE LA PRIMĂRIE

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că va aloca o nouă tranșă de bani pentru finanțarea activităților sportive ale Clubului Sportiv Municipal Lugoj. Prin sumele care vor fi repartizate, administrația locală încheie capitolul sprijin financiar stabilit prin bugetul local pe anul acesta. Astfel, la ședința ordinară de consiliul local, din 23 august se va propune o rectificare bugetară de aproape 600.000 de mii de lei, cea mai mare parte din sumă fiind redirecționată către Clubul Sportiv Municipal, către secțiile de volei și fotbal.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

A fost nevoie să propun această rectificare de buget, pentru că așa cum știți contractele sportivilor de înaltă performanță, de eexemplu la volei sunt doar pentru un an. Am făcut o echipă nouă, trebuie legitimații noi, trebuie la Federație plătit, sunt niște lucruri care trebuiesc rezolvate acum înainte de a începe turul. Ca atare, am propus o rectificare de buget de aproape 600 000 de lei. Cea mai mare sumă, 400000 de lei va fi pentru sport, pentru două ramuri, volei fete Divizia A și pentru fotbal, Liga a III-a și a IV-a. Va fi 340 000 pentru volei și 60 000 de lei pentru fotbal

De asemenea, în buget e prevăzută suma de 140.000 de lei pentru asistenții personali ai persoanelor cu invaliditate. Restul de bani până la 600.000 de lei va merge către salubrizarea pieței și pentru pregătirea grădinițelor și școlilor pentru începerea noului an școlar.

leave a reply