Anticipatele, ”capcană” pentru iniţiatori. Meleşcanu: Românii îşi dau seama

Teodor Meleşcanu, preşedintele Senatului, apreciază că declanşarea alegerilor anticipate e foarte posibil să nu aibă rezultatul scontat de către cei care le doresc.

Teodor Meleşcanu le atrage atenţia liberalilor că declanşarea anticipatelor ar putea să nu aibă efectul dorit de ei, iar rezultatul votului să nu fie pe măsura planurilor PNL.

„Costurile sunt mari şi, în plus, nu vor fi efectele scontate aşa cum poate cred. Eu nu sunt ghicitor ca să spun care vor fi rezultatele alegerilor parlamentare, însă vă asigur că niciun partid nu va câştiga singur majoritatea în România, ci va fi nevoie de o coaliţie. Cu cine se va face această coaliţie, asta trebuie văzut în funcţie de rezultate, dar dacă cineva îşi închipuie că prin anticipate reuşeşte să facă un salt foarte mare eu cred că se înşală. Acesta e punctul meu de vedere.

Românii nu sunt poate mari specialişti în ştiinţe politice, dar au un simţ al realităţii. Îşi dau seama că atunci când nu primeşti pensia că nu au fost bani, când tai locuri de muncă, evident că apar probleme pe care ei le vor transforma, după aceea, în vot”, a declarat Teodor Meleşcanu într-un interviu acordat DC News.

sursa: dcnews.ro

leave a reply