Altă lovitură marca Robu! Cosmin Buboi, numit într-o funcţie de unde să-şi controleze propria afacere

O altă numire pe baze „meritocratice” făcută de preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu! El a reuşit să-l impună pe Cosmin Buboi în fruntea Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Timiș. Funcţie din care acesta are posibilitatea să-şi controleze propria afacere, o firmă de transport.

Numirile pe baze “meritocratice” ale PNL Timiş continuă pe bandă rulantă. După ce marţi a reuşit să-şi impună purtătorul de trepied, Cătălin Iapă, într-o funcţie de secretar de stat, liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, i-a dat unui alt apropiat, Cosmin Bunoi, ceea ce a poftit: şefia Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR). O numire pe care deBanat a anticipat-o cu mai mult timp în urmă. De remarcat că Buboi a vrut să ajungă în această funcţie – cu care este incompatibil în mod normal – fiindcă are o firmă de transporturi. Ori obiectul de activitate al ISCTR este chiar controale la astfel de firme.

Adevărat “meritocrat” marca Robu, acelaşi Cosmin Buboi este şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al STPT. Una din perfomanţele vieţii sale a fost că şi-a luat Bacalaureatul la 37 de ani. De menţionat că la o întâlnire de împăcare între Robu şi primarii “rebeli” din Timiş, aceştia din urmă i-au cerut liderului PNL să nu numească la conducerea unor deconcentrate oameni cu care să le fie ruşine ulterior, fiind nominalizat expres chiar Buboi. Robu le-a promis acest lucru, dar… surpriză nu s-a ţinut de ea. Mai trebuie spus că, în noiembrie anul trecut, Buboi a fost lansat cu mare fast şi candidat PNL la Primăria Săcălaz.

sursa: debanat.ro

leave a reply