Alimentarea cu gaz va fi oprită pe 14 de străzi din Lugoj

Se va înlocui și moderniza vana subterană din sistemul de distribuție al gazelor naturale.

Joi, 13 mai, Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale pe 14 străzi din Lugoj pentru efectuarea înlocuirii și modernizării unei vane subterane din sistemul de distribuție.

Străzile afectate sunt Cuza Vodă, Caransebeșului, Panait Cerna, Gheorghe Lazăr, Episcop dr. Ioan Bălan, Sudului, Nicolae Bălcescu, Pavel Chinezu, Țesătorilor, Dorobanților, Smârdan, Griviței, Rahovei și Memorandumului.

Bijuterii din ARGINT Magazin Big MagSistarea se va face începând cu ora 9, iar reluarea serviciului de distribuție a gazelor se va face treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, în jurul orei 21.

Consumatorii trebuie să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Fier vechi lugoj Bratu Metal

leave a reply