Adrian Pau intră în lupta pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş

„Locomotiva” de imagine care va trage filiala Timiş a Pro România la viitoarele alegeri pentru Consiliul Judeţean va fi Adrian Pau. Actualul deputat a fost desemnat candidat al partidului pentru funcţia de preşedinte al CJT.

Pro România are planuri extrem de ambiţioanse pentru viitoarele alegeri locale. Partidul are candidaţi proprii în majoritatea localităţilor din judeţ, iar până la scrutin va avea în toate, susţine Adrian Pau.

„Am anunţat candidatul la Lugoj, la Timişoara, avem aproape 60 de localităţi cu candidaţi desemnaţi. Până la alegeri vom avea în toate localităţile, pe lângă Timişoara, care e o prioritate pentru noi. Este o responsabilitate mare”, spune Adrian Pau.

Victor Ponta, prezent sâmbătă la Timişoara pentru prezentarea lui Marius Craina pentru funcţia de candidat la Primăria Timişoara, spune că acum se stabilesc rădăcinile pentru viitor.

„În mod normal Adi Pau e candidatul la funcţia de preşedinte al CJT, nu cred că e fericit, că îi plăcea la Bucureşti. Dacă PSD şi PNL s-au înţeles în legătură cu alegerile locale, cu un singur tur, nouă ne e mai greu la primării şi la Consiliul Judeţean. Vom avea câţiva consilieri la CJT, acestea sunt acum rădăcinile ca să construim pentru viitor”, a declarat şi Ponta.

sursa: debanat.ro

leave a reply